Podjetja , lastniki kopališč in promocijske skupine !

Žoge Hodi po vodi so atrakcija, ki vzbudi ogromno zanimanja in popestri dogajanje kjerkoli se pojavijo!  Vodne žoge so trenutno najhitreje razvijajoč zabavni šport v svetu. Postanite del tega tudi vi in popestrite vaše kopališče s tem dogajanjem!  Primerne so za kopališča , bazene , promocijske skupine, itd. 

 

     

Odlična priložnost  za popestritev in dogajanje, ter dodatni zaslužek !!

Nudimo vam možnost nakupa številnih izdelkov za izvedbo najrazličnejših dogodkov. Nudimo vam strokovno pomoč za delo in izvedbo dogodkov z žogami HodipoVodi.

Priložnost za dober zaslužek !

Vodne žoge so atraktivne in vsi jih želijo preizkusiti.  Storitev se trži in  zaračunava na osebo. Priporočljiva cena za vstop je 3 do 5 eur / cca 3-5 min na osebo odvisno od lokacije, kjer se nahajate, števila obiskovalcev,... Za delo z žogami sta potrebni dve osebi, ki skrbita za obiskovalce in delo z žogami. Poleg popestritve dogajanja vam žoge HodipoVodi prinašajo tudi dobiček.

Za izvedbo dogodkov vam priporočamo uporabo več žog ( od 2 do 5 žog) s kompletno opremo, ki jo potrebujete. Ena sama žoga ne popestri dogajanja ter hkrati težko izvajate dogodek zaradi velikega števila otrok. Zato vam priporočamo,  če želite dogajanje in dobro izvedbo najmanj delo z dvema žogama in veliko turbo tlačilko.

 

Nudimo vam tudi številne druge atrakcije, ena najzanimivejšh je tudi bumping ball žoge za zaletavanje. Nudimo tudi najrazličnejše bazene za izvedbo dogodkov .

 

Water bomb - žoga ki jo napihnete samo enkrat - vam olajša delo otrokom pa nudi obilo zabave

Water roller - prav tako ostane napihnjen otroci pa se lahko zabavajo

Bumper ball - žoge za zaletavanje - z njimi se lahko zaletavajo, lovijo igrajo nogomet,.. Možnost nakupa golov , velike nogometne žoge, ali pa celo nogometne arene..

Zorb ball - žoge za zorb - uporaba v nadzorovanem okolju za valjenje po strminah,..

Čolni - bumper ali padler - čolni zanimivi za otroke na električni pogon ali na pedala. 

Bazeni  - nudimo vam več vrst napihljivih bazenov za dogodke , različne dimenzije in oblike

Najrazličnejša igrala - banane , trampolini, coco ball, izdelki s katerimi nimate dodatnega dela

Vodne tube - pregrade s katerimi določite prostor za igranje v bazenu - različne dolžine...

 

 

Priporočamo

 

Žoga  HodipoVodi !

Žoga HodipoVodi je izdelana iz kvalitetnega vodo odpornega matieriala TPU ali PVC 1mm, kateri po kvaliteti ustreza evropskim standardom in predpisom. Žoge imajo premer 2m. Opremljene so s posebno neprodušno TZIP zadrgo.
 
Za uporabo žoge HodipoVodi potrebujete primerno tlačilko s katero hitro napolnite žogo. Tlačilke so različne glede namen uporabe ( domača uporaba ali profesionalna za večkratno ponovno polnenje)
 
Cena od  567 EUR + ddv
 
 

Turbo tlačilka Velika 

Primerna za večkratno zaporedno polnenje. Profesionalna, primerna za podjetja, promocije in delo.

 
Večje turbo tlačilke so namenjene za uporabo pri delu z več žogami in večkratnem polnenju. Hitro in enostavno polnenje z tubo nameščeno na  tlačilko. Napolni v cca 15 - 20 sekundah. Priročna za delo, nameščena na tleh - upravljate in polnite s tekstilno tubo dolžine 2m, ki je priložena.
 
Cena 150 EUR + ddv

 


 Kompleti   

Priporočamo vam nakup naslednjih kompletov, ki smo jih pripravili. Izbira kompleta je odvisna od na kakšen način ji mislite uporabljati - tržiti, od lokacije, itd.  

 

Osnovni komplet za delo z žogami  

 

Komplet  S    -  2 žogi z opremo

 
Komplet S  je uporaben in namenjen za manjše dogodke in popestridev na kopališčih, bazenih , itd  
 
Komplet vključuje 2 žogi, veliko TURBO tlačilko, vso opremo za vzdrževanje ( mazivo za zadrgo in sprej, vrvi, Tuba za zračno tlačilko)
 
 

 


PROFI komplet za delo z žogami - Nakup

 

Komplet  M    - 3 žoge z opremo

 
Komplet M je že zadovoljivo uporaben za izvedbo večine dogodkov na kopališčih z tremi žogami.  
Komplet vključuje 3 žoge, veliko TURBO tlačilko, vso opremo za vzdrževanje ( mazivo za zadrgo in sprej, vrvi, Tuba za zračno tlačilko
 
 
 

 

Komplet XL  - 5 žog in oprema

 
Komplet XL odličnanaložba v dober posel. Delo s petimi žogami vam prinese odlične dobičke in hitro delo večjega števila oseb.Primeren za večja kopališča, centre , obmorska letovišča, jezera, itd 
 
Komplet vključuje 5 žog, 2 veliki TURBO  tlačilki + 1x mala tlačilka, vso opremo za vzdrževanje ( mazivo za zadrgo in sprej, vrvi, Tuba za zračno tlačilko, Reklamne majice in kape za ekipo. Brezplačno predstavitev na vaši lokaciji in prikaz dela z žogami.
 
 

 

Napihljivi bazeni

Za izvedbo dogodkov na različnih prireditvah vam nudimo možnost nakupa bazenov različnih dimenzij in oblik. Globina vode v bazenih je 50 cm, kar omogoča izvedbo vseh vrst dogodkov - žoge, čolni, zorb, v suhem bazenu nogomet z bumper žogami,itd...

 


  

 

Z nizkimi stroški do novega posla in dobrih zaslužkov !  

Za sodelovanje, dodatne informacije in naročila nam pišite ali pokličite      04 51 70 804            Kontakt>>>

 

 

 
     
 
 

Na slovenskih kopališčih in bazenih
Vodne žoge hodipovodi, zorb, bumper ball in še in še ..vse za zabavo na vodi
 

 

Vse za vodno zabavo


Sponzor HodipoVodi

Po napornem dnevu na bazenu si privoščite udobno razvajanje na vodni postelji BLUEsleep...

 
 
Domov | O žogah HodipoVodi | Ponudba | Kje dogaja HodipoVodi | Za podjetja | Galerija | Novice | O nas | Kontakt
Stran je last podjetja B-Studio d.o.o. | © 2021 Leon Panjtar Web Design, Vse pravice pridržane | Piškotki